CODI GOOGLE ANALYTICS:
equitat menstrual
Segueix-nos a les nostres Xarxes socials

Ens adherim a la campanya d’equitat menstrual “La meva regla, les meves regles”

març 19, 2024 | NOVETATS

El Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya presenta una nova campanya d’equitat menstrual sota l’eslògan “La meva regla, les meves regles”, amb l’objectiu de donar accés als productes menstruals adequats per a cada persona.

 

La premissa d’aquesta campanya és que totes les dones i persones menstruants han de poder decidir lliurement i amb la informació adequada com volen gestionar el seu cicle menstrual, i per això, és fonamental promoure i garantir aquest accés als productes de manera sostenible.

 

La Farmàcia Mestres s’ha sumat a aquesta campanya, a través de la qual es poden obtenir de manera gratuïta tres productes menstruals com són la copa menstrual, les compreses de tela, o les calces menstruals. Cada un d’aquests productes té diversos models disponibles per afavorir l’adaptació al cos i satisfer les diverses necessitats, ja que de vegades és necessari provar més d’un producte o combinar diferents mètodes per gestionar millor el sagnat menstrual.

 

Com pots aconseguir aquests productes de la iniciativa?

 

  1. Registra’t a La Meva Salut, si no hi estàs
  2. Entra a l’app, i a la pàgina d’inici, cerca el botó de la campanya. Obtindràs el codi QR
  3. Dirigeix-te a la nostra farmàcia
  4. Obtindràs de manera gratuïta un dels 3 productes següents: Una copa menstrual, unes calces reutilitzables o un pack de dues compreses reutilitzables

 

A més de facilitar l’accés a aquests productes d’higiene menstrual, que en molts casos encara no estan prou extesos, aquesta iniciativa té tres objectius addicionals. En primer lloc, busca estalviar, ja que a Catalunya l’accés a productes menstruals pot ser difícil per qüestions econòmiques. En segon lloc, s’ocupa de la sostenibilitat del planeta, ja que els productes que es proporcionen són reutilitzables i ajuden a reduir els residus i frenar el canvi climàtic. A Catalunya es generen anualment 9.000 tones de residus. Finalment, s’intenta trencar el tabú social entorn de la menstruació i la menopausa, ja que aquest silenci ha impedit comprendre plenament el nostre cos i les seves necessitats. Amb aquesta iniciativa, es vol fomentar el concepte de cuidar-se a un/a mateix/a.

 

Per més informació sobre la campanya, pots accedir a la pàgina de la Generalitat.

Telèfon

977 82 60 60

Whatsapp

652 29 90 46

Direcció

Av. de Sant Jordi, 13,
43340 - Montbrió del Camp

Email

info@farmaciamontbrio.com

Horari

Dl. a Dv. 9:00h-13:30h i 17:00h-20:30h
Ds. 9:00h-13:30h

Escriu-nos

9 + 14 =

Obrir conversa
💬 Necessites ajuda?
Com et podem ajudar? 😊
Skip to content