CODI GOOGLE ANALYTICS:
Segueix-nos a les nostres Xarxes socials

Cura del cabell a l’hivern: com mantenir la teva melena radiant i saludable

febr. 27, 2024 | NOVETATS

Amb l’arribada de l’hivern, el cabell pot tornar-se més vulnerable als danys a causa del fred, la humitat i l’ús freqüent d’eines de calor. En aquesta entrada de blog, explorarem alguns consells pràctics per a protegir i cuidar el teu cabell durant els mesos d’hivern, mantenint-lo radiant i saludable malgrat les condicions climàtiques adverses.

 

L’aire sec i fred de l’hivern pot provocar molta sequedat pel cabell. Per a contrarestar això, incorpora tractaments d’hidratació profunda en la teva rutina de cura del cabell. Utilitza mascaretes capil·lars hidratants una vegada per setmana per a restaurar la humitat i la vitalitat de la teva cabellera.

 

Si fas servir eines de calor com a assecadors de pèl, planxes o arrissadors, assegura’t d’aplicar un protector tèrmic abans d’usar-los. Això ajudarà a minimitzar el mal causat per la calor i a mantenir la salut del teu cabell.

 

A més, opta per rentar el teu cabell amb aigua tèbia en lloc d’aigua calenta, ja que l’aigua calenta pot eliminar els olis naturals del cuir cabellut i provocar sequedat i deshidratació. Per altra banda, durant l’hivern és possible que no necessitis rentar el teu cabell amb tanta freqüència com ho fas en altres èpoques de l’any. Intenta espaiar les rentades per a permetre que els olis naturals del cuir cabellut es distribueixin de manera uniforme i mantinguin el cabell hidratat.

 

L’hivern pot ser un repte per al cabell, però amb les cures adequades, pots mantenir la teva cabellera radiant i saludable durant tota la temporada. Incorpora aquests consells en la teva rutina de cura del cabell i gaudeix d’una cabellera bella i protegida, fins i tot en els dies més freds de l’hivern.

Telèfon

977 82 60 60

Whatsapp

652 29 90 46

Direcció

Av. de Sant Jordi, 13,
43340 - Montbrió del Camp

Email

info@farmaciamontbrio.com

Horari

Dl. a Dv. 9:00h-13:30h i 17:00h-20:30h
Ds. 9:00h-13:30h

Escriu-nos

8 + 2 =

Obrir conversa
💬 Necessites ajuda?
Com et podem ajudar? 😊
Skip to content