CODI GOOGLE ANALYTICS:
Segueix-nos a les nostres Xarxes socials

Consells per millorar la son i despertar renovat

febr. 15, 2024 | NOVETATS

La son és fonamental per al nostre benestar físic i mental. Volem enfocar-nos en com millorar la qualitat del nostre descans per a despertar renovats i llestos per a enfrontar el dia. En aquesta entrada de blog, explorarem alguns consells efectius per a crear un entorn propici per a dormir i promoure un descans reparador durant la nit.

Què podem fer per millorar la son?

És molt important establir una rutina consistent: Intenta ficar-te al llit i despertar-te a la mateixa hora cada dia, fins i tot els caps de setmana. Això ajuda a regular el teu rellotge intern i a millorar la qualitat del teu somni.

 

L’entorn també és un punt molt important per garantir un descans efectiu. Mantingues la teva habitació fresca, fosca i tranquil·la. Utilitza cortines opaques per a bloquejar la llum, i considera l’ús de taps per a les orelles si ets propici a despertar fàcilment o simplement per a minimitzar el soroll extern.

 

Un gran error que cometem tots és utilitzar el mòbil just abans de dormir, però la realitat és que ens és molt perjudicial. La llum blava emesa per dispositius electrònics pot interferir amb la producció de melatonina, l’hormona de la son. Apaga els dispositius electrònics almenys una hora abans de ficar-te al llit per a ajudar el teu cos a relaxar-se i preparar-se per a dormir.

 

Per reforçar tots aquests darrers consells, pots planificar una rutina relaxant abans d’anar a dormir. Dedica uns minuts abans de dormir per a practicar activitats relaxants, com llegir un llibre, prendre un bany calent o practicar tècniques de respiració profunda. Això pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, facilitant el somni.

 

A més és important evitar consumir cafeïna i alcohol diverses hores abans de ficar-te al llit, ja que poden interferir amb la teva capacitat per a agafar son i tenir un descans profund i reparador.

 

Millorar la qualitat del teu descans pot tenir un impacte significatiu en la teva salut i benestar general. Aquest febrer, t’animem a implementar aquests consells simples però efectius per a crear un ambient propici per a dormir i promoure un descans reparador durant la nit. Recorda que el somni és una part essencial d’un estil de vida saludable, així que fes del bon dormir una prioritat en la teva rutina diària. Dolços somnis!

Telèfon

977 82 60 60

Whatsapp

652 29 90 46

Direcció

Av. de Sant Jordi, 13,
43340 - Montbrió del Camp

Email

info@farmaciamontbrio.com

Horari

Dl. a Dv. 9:00h-13:30h i 17:00h-20:30h
Ds. 9:00h-13:30h

Escriu-nos

13 + 4 =

Obrir conversa
💬 Necessites ajuda?
Com et podem ajudar? 😊
Skip to content