CODI GOOGLE ANALYTICS:
Segueix-nos a les nostres Xarxes socials

5 Motius per utilitzar protecció solar: Protegeix la teva pell i gaudeix del sol amb seguretat

jul. 24, 2023 | NOVETATS

L’exposició al sol pot ser molt beneficiosa per a la nostra salut, ja que ens proporciona vitamina D i millora l’estat d’ànim. No obstant això, també pot ser perjudicial per a la nostra pell si no prenem les precaucions adequades. Utilitzar crema solar és un pas essencial per protegir-nos dels efectes negatius dels raigs solars i gaudir del sol amb seguretat. Aquí tenim 5 motius perquè utilitzis crema solar:

1. Protecció contra els raigs UV: Els raigs ultraviolats (UV) del sol poden causar danys a la nostra pell com cremades, envelliment prematur i fins i tot augmentar el risc de càncer de pell. Les cremes solars estan dissenyades per absorbir o reflectir els raigs UV, proporcionant una barrera de protecció efectiva per a la nostra pell. És important utilitzar una crema solar amb un ampli espectre de protecció, que protegeixi tant contra els raigs UVA com els UVB.

2. Redueix el risc de càncer de pell: L’exposició excessiva al sol, especialment a la llarga exposició sense protecció, augmenta el risc de desenvolupar càncer de pell. Utilitzar crema solar regularment ajuda a reduir aquest risc, ja que bloqueja o minimitza l’absorció dels raigs UV danys a la nostra pell.

3. Prevé l’envelliment prematur de la pell: Els raigs solars poden accelerar el procés d’envelliment de la pell, causant línies fines, arrugues i taques fosques. La crema solar ajuda a prevenir aquest envelliment prematur, protegint la pell dels danys causats pels raigs UV i mantenint-la més jove i saludable al llarg del temps.

4. Evita les cremades solars: Les cremades solars poden ser doloroses i perjudicials per a la nostra pell. La crema solar ens protegeix de les cremades, ja que actua com una barrera per evitar l’excés d’exposició als raigs UV que poden causar danys aguts a la nostra pell.

5. Manté la pell saludable: Utilitzar crema solar forma part d’una rutina saludable de cures de la pell. Ajuda a protegir la nostra pell dels danys dels raigs solars i a mantenir-la hidratada i radiant. La crema solar també pot ajudar a prevenir problemes com taques fosques i hiperpigmentació.

En resum, utilitzar crema solar és una part essencial de cuidar de la nostra pell i protegir-nos dels efectes negatius del sol. A la Farmàcia Mestres, trobaràs una àmplia gamma de cremes solars amb diferents factors de protecció per a totes les necessitats. No deixis de protegir-te i gaudir del sol amb seguretat!

Telèfon

977 82 60 60

Whatsapp

652 29 90 46

Direcció

Av. de Sant Jordi, 13,
43340 - Montbrió del Camp

Email

info@farmaciamontbrio.com

Horari

Dl. a Dv. 9:00h-13:30h i 17:00h-20:30h
Ds. 9:00h-13:30h

Escriu-nos

2 + 7 =

Obrir conversa
💬 Necessites ajuda?
Com et podem ajudar? 😊
Skip to content